Videoblogg

Here is a Videoblogg!


Trååååååk!!!


LSD bzldldmmzlsmn s dnenb

Kom inte på nån rubrik men iaf jag har inte hunnit blogga dom senaste dagarna för jag har pluggat och haft fullt upp men strunt samma, ska försöka göra
3-5 inlägg per dag och inte bara skriva om mig själv! Nu ska jag plugga lite och sen gå på fiolkonsert, min syrra ska spela och alla i skolan som går i 2:an och 3:an spelar fiol så det är därför men vi kanske hörs innan dess. Och juste, tycker ni att jag ska börja köra med videofyme? Aja vi får se hur det blir med det men idag i skolan hade vi talangjakt och några var ganska bra men hejdå så lääääänge! (Bild från i lördags!)


Eurovision!

Sitter i soffan med grannarna och kollar på eurovision nu, vi grillade här hemma hos dom hörs imorgon!


Hej!

Det där inlägget skulle ha kommit i tisdags tror jag men det fanns fortfarande här när jag skulle skriva ett annat! Men saken är att jag har haft lite "problem" och då har jag inte orkat blogga. Det är personliga problem men det var ingen annans utom mitt fel att problemen uppstod.... Aja nu är det nog bra så nu lämnar vi det och jag lovar att jag aldrig ska ta en paus i bloggen igen utan att säga till! Jag tänkte faktiskt blogga i tisdags men då hade jag apont i halsen och sen blev jag sjuk, ha


Uppdatera bättre!!

Hej detta är Sara jag tycker bara att du ska uppardatera!! Xoxo!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3311562/images/2012/pic_204094008.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3311562/images/2012/pic_204094008.jpg" class="image">


Godmorgon!

Eller snarare god förmiddag! Jag vaknade för typ två timmar sen, men nu ska jag duscha, sen köpa present till Gina som har kalas ikväll, lacygamekalas! Vi kommer också att sumobrottas! Såå kul!


Godmorgon!

Eller snarare god förmiddag! Jag vaknade för typ två timmar sen, men nu ska jag duscha, sen köpa present till Gina som har kalas ikväll, lacygamekalas! Vi kommer också att sumobrottas! Såå kul!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3311562/images/2012/pic_203062030.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3311562/images/2012/pic_203062030.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3311562/images/2012/pic_203062135.jpg" class="image">


Ingen rubrik

Är hemma sen några timmar, men har inte haft tid att blogga. Ska lägga ut lite bilder sen också. Men vet ni bad vi hörde när vi stod i kö till att betala inträde? Jo, 7 år av våra liv hår åt till att köa. Bilköer ingår men ändå!? Aja vi hörs kanske sen annars imorgon!


Katapulten!!

Ja vi har precis åkt den och Gud vad den är läskig! Nu ska vi åka Twister, hörs sen!


Gröna Lund!!

Nu ska jag duscha, klä på mig och äta frukost för sen ska jag och bästa Sanna till Grönan!! Vi ska åka tåg dit och det kommer bli såååå kul!! :D Längtar verkligen! Pappa skjutsar mig till Sanna så att jag är där vid 11 och sen åker vi. Vi hörs när jag är hos Sanna!!


Natti natti!!

Nu sover alla i huset utom jag, lite läskigt! :O Men aja mina tips till er:
1. Mary Kay Body Lotion Exotic Passionfruit
2. H&M Skimmer Body Lotion
3. Demons & Angels Body Milk
4. Mary Kay Fet Handkräm
5. GIRL:IT Lipsmacker Cotton Candy
6. Fotfil
7. Nagelfil
8. Mary Kay Foot Balm
GODNATT SOV GOTT!!!

.

Hissar:
GinaTricots jeanscollection!
Den är somrig och fräsh och ja det är allt som behövs!
Sommar!
Äntligen blir det sommar, med bad, sol, jordgubbar och mycket mer sommriga saker!
Dissar:
Skitsnack bakom ryggen!
Hatar människor som man pratar med och berättar saker för och sen bah snackar dom skit om en bakom ryggen, stör mig verkligen på det!
So true!

Datan var pajj !

Men nu för typ en kvart sen funkade den !? Aja det var ju bra i alla fall! Ska sova strax men först ska jag blogga lite om tips och sånt,  inget märkvärdigt men i alla fall! Vad tycker ni om min nya header förresten !? Sanna har gjort den och guuud vad bra hon är! Ni hittar henne på facebook här:

Klicka på bilden eller HÄR

Hörs strax!

Blött!

Jag, Julia R-L, Gina och Emma sitter i buskarna och gömmer oss, vi kör röda vita rosen. Aja hörs sen!


Hann inte!

Hann helt enkelt inte blogga igår men r är min outfit:


Godnatt!

Nu måste jag sova så tipsen kommer i morgon bitti om jag hinner... Haha nej men jag ska försöka! Jag är inte trött men jag kan ju inte ligga vaken hela natten heller... Det år ju trots allt skola imorgon. Men blir det så för de att ni typ försöker släcka vid 10 men så blir det vid 11 istället !? Så är det alltid för mig! Men jaja godnatt!!


Det gick :thumbup: !

Ja nu har dom varit med på min träning och det gick väl bra...? Jo men allvarligt för att vara första gången så var dom jättebra! Hoppas dom börjar i mitt lag nu! Aja nu ska jag fixa lite med bloggen och sen tänkte jag lägga upp lite tips om jag hinner. Och jag tänkte tipsa om några fantastiska bloggar som mina kompisar har.
1. Saraskz.blogg.se, Sara Rask.
2. Fannyfestis.blogg.se, Fanny Jeansson.
3. Tovizzzzz.blogg.se, Tove Nordlund.
Orkade inte lägga upp några bilder nu, jag vet jag är fett lat men aja ses!

Namnam...

Sitter i soffan nu med Sara och Sanna, dom ska med och prova på min fotbollsträning idag och shiit vad dom är nervösa haha... Aja nu har vi ätit mellis och alla sitter med varsin dator. Hörs sen!

Kolla bruden!

Tänkte tipsa om en fantastisk blogg med update på topp! Kolla den nu! Sara Rask heter
hon som ligger bakom den och hon är dessutom söt! Nu har hon även gjort en egen tröja,
klicka http://saraskz.blogg.se/ !

Hos Sanna

Är hos Sanna nu, dom äter lunch-middag så jag kan passa på att blogga haha! Har ny header nu också, men den blev sådär så Sanna ska göra en bättre! Jag, Klara & Sanna ska ha picknick snart också! Tar bilder som jag lägger upp senare.


'


Vinn en design på den här fantastiska bloggen! Klicka här: http://kimidori.blogg.se/2012/may/tavling-vinn-en-design.html#comment

,

Fattar inte att jag har glömt och blogga i två dagar nu! Måste skärpa mig! Aja nu tänkte jag göra en ny header. (Skratta inte men jag suger som ni säkert har märkt) Men iaf jag tänkte försöka så vi hörs sen!