Skyfall nu...

Ska se skyfall med familjen nu, bloggar senare!

Simmning imorgon!

Jahapp nu har jag nästan packat klart allt inför imorgon då vi ska simma på idrotten. Vi har gjort det för inte så länge sen men då var det tydligen för många där samtidigt så han hann inte hålla koll på alla. Men nu ska jag läsa lite ur en bok  som vi skulle välja och skriva en läslogg om. 

Project Runway!

Sitter och kollar på Project Runway just nu, har inte kollat på det så mycket men det är rätt kul faktiskt, dom är så  duktiga! En gång var det någon som gjorde en jättehäftig klänning av spelkort och pappersmuggar. Men den skulle nog inte hålla i tvätten haha... Men 
 
Den här outfiten var inte så snygg, det är en keps till också och det var väl lite för mycket med alla färger och så?
 
Den här tröjan tyckte jag faktiskt var ganska fin :P Men den fick ingen bra kritik, och han som gjorde den åkte ut... 
 
Den här klänningen/badräkten var jättesnygg, och praktisk, skulle kunna använda den faktiskt.

 

Mat snart!

Ska gå ner och äta alldeles strax! Men idag... Har väll varit en helt okej dag. Började 09:35 så det var skönt. Men imorgon börjar vi 08:10. Men Vad har ni gjort idag då? :)

PS: Här kommer en liten dagens outfit också!


Back on track!

Hej allihopa! Nu är det så att jag har varit jättedålig på att blogga, hade inte tid eller någonting. Men nu tänker jag börja igen! Jag har verkligen saknat det, man saknar att lägga in bilder och skriva saker som man tycker och så. Men nu börjar jag om! Så...
 
Idag har vi kommit hem från Frankrike. Det var jättebra där, förutom att jag var sjuk dom första tre dagarna haha :(
Nej men jag låg i sängen och hade 40 graders feber, svettades och hade frossa om vartannat och jätteont i halsen. Det enda jag kunde göra var typ att sova... Kunde knappt ens äta, fy fan så sjuk har jag nog aldrig varit!
Men nu är jag helt frisk som tur är. Snart ska jag göra matteläxa som ska vara klar imorgon... Juste engelskaläxa också... Men men det går nog bra! Här är lite bilder från idag!
 
Min resväska haha... Väldigt nödvändigt att ta kort på den jag vet...
 
På busshållsplatsen när vi väntar på att bussen ska komma.
 
Flygplansmat...
 
När vi hade kommit hem.
 
Just nu:(